Strip Stokare !!!

SELO ONLINE
Foto: Facebook-Strip Stokare
Read Time46Seconds

U Ribaru već nekoliko godina postoji strip “Stokare”. Crtaju i pišu tekst dvojica omladinaca koji se potpisuju kao Zoma i Zida.

Njihova prvobitna namera bila je da pokušaju da talenat za crtanje iskažu uz šaljive komentare na svoj i račun svojih najbližih prijatelja. Opisivali su svakodnevne scene iz sobe u kojoj su provodili najviše vremena, da bi se priča proširila na dvorište, komšije i na kraju celo Ribare.

Sada je to već čuveni strip Ribaraca. U slučaju da želite da saznate najnovije vesti iz okruženja, na zabavan način, pročitajte poslednje izdanje Stokare. Moraćete se samo malo potruditi da odgonetnete prava imena likova, obzirom da su imena promenjena. Postoje i izmišljeni likovi koji su tu da upotpune priču. Sve u svemu – interesantno, šaljivo, opuštajuće i sa iskrenom namerom da nikoga ne uvredi….

Autor: Zoran Ilić

2 0
Next Post

PRIDRUŽIMO SE EKO BRIGADI I OČISTIMO JAGODINU !!!

U nedelju, 30. Maja na 46 lokacija širom Srbije sprovešće se akcija „Zavrni rukave“ u kojoj se građani organizuju da čiste svoj grad. Ovo je četvrti put da se organizuje masovna akcija čišćena Srbije, a po prvi put uključiće se i grad Jagodina. Ovu inicijativu u Jagodini pokrenula je organizacija […]
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs