10 GODINA OD OSNIVANJA ŠKOLE FUDBALA “MORAVA” IZ RIBARA!!!

SELO ONLINE

Foto: Skola Fudbala “Morava” Ribare

Škola fudbala “Morava” iz Ribara, osnovana je pre 10 godina sa prevashodnim ciljem razvoja fudbalske igre, sportskog usmeravanja i vaspitanja dece od 5 do 15 godina. Školu je osnovao Nemanja Dimitrijević, aktivni igrač seniorskog tima.

Trener Dimi, kako ga fudbaleri zovu, veliki je sportski radnik, pedagog i pre svega čovek. Polaznici Škole fudbala za njega su druga porodica. Podeljeni su u dve kategorije: pioniri i kadeti. U čast jubileja 10 godina postojanja škole, u nedelju je odigrana utakmica na terenu sa veštačkom travom. Ribarci su ugostili drugare iz Š.F. Dragocvet u nedelju od 11 časova.

Utakmica je bila pravi spektakl. Pregršt lepih poteza, smislenih dodavanja, efektnih pogodaka, bravura čuvara mreže. Imalo se šta videti, publika je gotovo svaki dobar potez nesebično nagradila aplauzom. Oduševljenje na licima mališana iz oba tima je bilo evidentno. Rezultat je bio u drugom planu.

Mališani su vredno radili i došlo je vreme za utakmice koje njima itekako puno znače. Valja se zahvaliti okupljenim ljubiteljima bubamare za fer i korektno navijanje. Odličan je bio i Đorđe Stanojević, mlad i perspektivan sudija. Rado se odazvao pozivu i sudio gotovo besprekorno. Svi akteri susreta, dobili su podjednaku minutažu na terenu.
Desio se praznik za decu iz Škole fudbala “Morava” i njihovog trenera Dimija, rekli bi smo potpuno zasluženo.

Autor: Zoran Ilić

Next Post

Vakcinacija po ćuprijskim selima počinje od ponedeljka !!!

Timovi za imunizaciju od ponedeljka kreću put ćuprijskih sela. Vakcinacija će prvo da bude obavljana u virinskoj ambulanti, gde će timovi da budu od ponedeljka do srede, u vremenu od 9 do 13 sati. “Posle Virina, ekipe za imunizaciju se sele u Isakovo, gde će, takođe u ambulanti, vakcinacija da […]
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs