3. Memorijalnai turnir “Ivica Radivojević” u Gornjoj Trnavi !!!

Topola-Gornja Trnava- U Trnavi, selu nadomak Topole i ove godine se održava  sada treći po redu memorijalni turnir “Ivica Radivojević”

Ivica Radivojević je neko ko je ceo svoj život podredio sportu i promociji svog rodnog sela.

U sportu je bio pobednik ali u najvažnijoj igri u životu nažalost nije uspeo da pobedi. Izgubio je najtežu utakmicu sa opakom bolešću, ali njegovo ime će zauvek živeti, kako u srcima meštana Trnave, tako i u sportskim naraštajima ovog sela.

Da bi mu se odužili za sve što je uradio za svoje selo, od pre tri godine zvanično postoji Memorilajni turnir “Ivica Radivojević”

da treći po redu memorijalni turnir “Ivica Radivojević”

Ove godine na ovom turniru u Mini rukometu za 2008. godiste, učestvuje 6 ženskih ekipa i 6 muških.

Nabrojaćemo sve ekipe :

Devojčice: 

Kolibri-Gornja Trnava, Radnički-Kragujevac, Kolubara-Lazarevac, Lavići-Smederevska Palanka, Metalac -Gornji Milanavac, Udarnik-Lozovik

Dečaci:

Radnički Kragujevac ima dve ekipe, Šamot-Arandjelovac, Jagodina iz Jagodine, Škola rukometa Rača, Lavići-Smedervska Palanka.

Memorijalni turnir “Ivica Radivojević”  održava se na sportskom terenu na Vitlini u Gornjoj Trnavi, a u slučaju lošeg vremena u Hali sportova osnovne škole “Karadjordje”  u Topoli rekao je za  naš portal Radoslav Radivojević organizator i čovek koji je rukomet u ovom seli podigao na najveći nivo, ali kako on kaže uvek može bolje..

 Za sve učesnike spreman je  ručak  a za najbolje ekipe pehari i medalje.

Kako što bi i Ivica želeo, nebitno je ko je pobednik, važno je da postoji sportski duh, jer sport nema granicu… Stoga smo sigurni da će i ovaj turnir proteći na vrhusnkom nivu a da će nabolji dobiti zaslužene pehare i medalje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs