Ekipa FK Proleter 1936, ugostila je FK Krćevac 04 na SC „Pampas“ u Donjoj Trnavi!

25/09/2022
KRĆEVAC BOLJI OD SVETLIĆA NA PAMPASU -- Topola-Donja Trnava- Ekipa FK Proleter 1936, ugostila je FK Krćevac 04 na SC „Pampas“ u Donjoj Trnavi!

Od starta meča ušlo se u jak ritam, obe ekipe su želele gol, bilo je bez preteranog uzbuđenja do 16.min, kada je golman domaćih Mišković loše procenio loptu koja je otišla ka uglu gde je dočekao I.Ivanov i uposlio odličan centaršut ka M.Ivanovu koji je izmedju dvojice mnogo viših igrača nadskočio i loptu poslao u nebranjenu mrežu,za veliko slavlje gostiju!

Nakon tog gola domaći su krenuli još ofanzivnije, i u 36.min Starčević je sjajno skočio na 5 metara od gola i dobro pucao ali je sjajna reakcija golmana Đurđevića sprečila da lopta udje u mrežu, i na poluvreme se otišlo sa zasluzenih 0:1 za goste!

U drugom poluvremenu još otvorenija igra domaćih i to je rezultiralo pogotkom u 62.min a strelac je bio Bataveljić, nakon toga iz i dalje nejasnih razloga na asistenciju ponomoćnog sudije Živanović Aleksandre. Glavni arbitar Šišmanović je pokazao drugi žuti Ivanu Ivanovu i poslao ga u svlačionicu pre vremena …
Inat gostiju je proradio još više ,i nakon sjajne akcije oboren je Miloš Ivanov u kaznenom prostoru, a Blagojević je golmana poslao u jednu stranu a loptu u drugu!

Domaći su vršili sve veći pritisak ka golu gostiju ali odbrana je odolevala svim napadima, a novo uzbudjenje desilo se u nadoknadi vremena u 90+4′ ,kada je Borisavljević sprečio golmana da ispuca loptu dobio žuti karton a nakon progovora i drugi žuti, a Jovnović je pokušao sudiji da uzme karton iz ruke pa je i on poslat u svačionicu direktnim crvenim, pa je rezultat ostao 1:2

Nesvakidašnja scena na nižim ligama, predstavnik kluba Petković Aleksandar je takodje bio iskljucen sa klupe sa dva žuta kartona isto drugi zuti je dobio na asistenciju pomoćnog sudije Živanović..
Velike sudijske greške imao je i Antonijević Petar koji je pri kraju poluvremena, podigao ofsajd i sprečio kontru gostiju, a ofsajda i prema svedocima utakmice nije bilo jer je Ivanov bio na svojoj polovini kada je lopta krenula ka njemu.

Sve u svemu jedan jako dobar meč za gledanje, i prva ovosezonska pobeda FK Krćevac 04

FK Proleter 1936 – FK Krćevac 1:2(0:1)
Strelci:
Bataveljić 62′. Ivanov M. 16′
Blagojević 75′(p)

Stadion: SC Pampas
Gledalaca : 200

Igrač utakmice:Matijašević (FK Krćevac 04) ocena 8,5

Naše ocene sudija:
Šišmanović 7,5
Živanović 7
Antonijević 5,5

Autor i foto: Filip Marković

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs