Ekipa Gornje Trnave 1938 odnela je veoma važna tri boda sa gostovanja iz Jarmenovaca !!!

SELO ONLINE
Foto Dragoslav Petrović Gage
Read Time48Seconds

Fk Jarmenovci-Fk Gornja Trnava 1938  0:1.

U Nedelju 25.04. ekipa Gornje Trnave 1938 odnela je veoma važna tri boda sa gostovanja iz Jarmenovaca.

Jedini pogodak za ekipu Gornja Trnava 1938 postigao je Žarko Marinković u 80.minutu. Utakmica je odigrana sa malo prilika na obe strane, a obilovala je velikim brojem duela na sredini terena.

Trener Djordje Janković. je zadovoljan novom pobedom, iako su gosti igrali bez nekolicine standardnih prvotimaca.Važno je napomenuti da je ovoj pobedi momaka iz Gornje Trnave bila timska igra a za svaku pohvalu je zadnja linija koju čine ,Lukovic Sreten, Maksimović Marko, Đordjević Nikola, Živanović Nikola.

Foto Dragoslav Petrović Gage

Kako je istakao Djordje Janković., trener  Gornje Trnave 1938 : “Ovaj meč moja ekipa je odigrala bez greške”

“Kao i do sada iskoristili bi smo priliku da se zahvalimo našim sponzorima :Frizerskom salonu Parrucchiere iz Gornje Trnave, Dejanu Pavloviću Pikuli i Nikoli Djordjeviću”, rečeno za naš portal SELOONLINE iz uprave fudbalskog kluba Gornja Trnava 1938 .

Autor: Sreten Jelenić

1 0
Next Post

Domaćin FK Gornja Trnava 1938 ostvario četvrtu uzastopnu pobedu !!!

Utakmica izmedju FK Gornja Trnava 1938 i FK Krćevac , odigrana je u subotu, 1. Maja 2021. godine, rezultatom 3:1. Domaćin je ostvario četvrtu uzastopnu pobedu, ali mnogo teže nego što se očekivalo. Na ovom meču vidjena su dva poluvremena koja kao da nisu sa iste utakmice. U prvom poluvremenu […]
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs