FUDBALERKA IZ TOPOLE POTPISALA UGOVOR ZA PARIS FC

SELO-ONLINE
FUDBALERKA IZ TOPOLE POTPISALA UGOVOR ZA PARIS FC
Foto: Privatna arhiva Miljana Nikolić

Miljana Nikolić iz Belosavaca nadomak Topole je potpisala jednogodišnji ugovor za renomirani ŽFK PARIS FC i već je odigrala četiri utakmice i postigla dva gola.

Miljana (25g.)je blistavu karijeru započela u ŽFK Karađorđe igrajući kao i sada na mestu desnog štopera i postigla mnogo golova iz slobodnih udaraca i iz kaznenih udaraca (penala )gde je godinama bila nepogrešiva.

U klubu iz Topole sa njom je igrala i njena rođena sestra Ivana Nikolić koja je sada uspešna kao fudbalski sudija.

Miljanu su zbog njenog raskošnog talenta zapazili mnogi menadžeri i ona prelazi u ŽFK Radnički iz Kragujevca gde je igrala u Super ligi Srbije.
Počela su interesovanja stranih klubova i njoj je najbolja ponuda bila iz Pariz FC gde je nastavila internacionalnu karijeru
u Francuskoj.


Miljana je rođena u Belosavcima kraj Topole u jednoj sportskoj porodici gde je otac Vlada igrao srpsku ligu u FK Karađorđu i naučio svoju decu prvim sportskim koracima i uneo sportski duh koji su deca uspešno nastavila.

Miljanin i Ivanin mlađi brat Branko (15g) je već sa šest godina počeo svoju do sada izuzetno uspešnu karijeru.
Četiri godine je branio gol Crvene Zvezde i postao reprezentativac Srbije u svom uzrastu. Prešao je potom u FK Čukarički i branio dve godine gol kluba sa Banovog Brda.
Sada Branko ima 15 godina i uspešno nastupa za FK Brodarac.

Retko je u Srbiji pronaći ovako uspešnu sportsku porodicu sa troje vrhunskih sportista koji su proslavili Topolu i krupnim koracima koračaju među sportske zvezde.

Autor: Dragoslav Spasić
Next Post

Završeno ASFALTIRANjE kružnog puta u Jovcu

Nakon Dobričeva, Batinca i Mijatovca, po planu JKP „Ravno 2014“ u Jovcu je asfaltirano 300 metara kružne saobraćajnice koja dva dela sela spaja sa regionalnim putem. Kako je objasnio Dejan Ristić, direktor ovog preduzeća, asfaltiranje Ulice Kneza Miloša bilo je želja meštana za ovu godinu, a investicija je vredna oko […]
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs