Krćevac slavio na krilima braće Ivanov

10/10/2022
Topola-U 6.kolu opštinske lige Topola Ekipa FK Jarmenovci dočekala je goste iz Krćevca.

Blagi favorit pred meč je bila domaća ekipa. Domaći igrači su krenuli agresivno, dok su gosti kroz pas igru uspevali da udju u bolje šanse i u 13. minutu nakon odbitka od stative precizan je bio M. Ivanov, za veliko slavlje gostiju.

Domaći su krenuli da pritiskaju goste i da stvaraju šanse, ali neke veće opasnosti po golmana gostiju nije bilo do 32minuta, kada je Matijašević nesmotrenim startom skrivio kazneni udarac..

Petrovic je uzeo loptu da izvede kazneni udarac, šutirao je u golmanovu desnu stranu, a golman Marković ga je pročitao i odbranio mu udarac, nakon odbitka Petrović je loptu poslao pored gola.

Nakon toga, u 39. minutu još jedan dobar šut Miladinovića nije završio u golu, nakon dobre reakcije golmana gostiju.

U 44. minutu M. Ivanov je sjajno pokušao lobom, ali lopta nije htela u mrežu.

Na poluvremene se otišlo sa rezultatom 0:1.

U drugom poluvremenu odmah na startu ušao je jedan od naboljih igrača domaće ekipe Matić, i to je donelo živost u igri domaćih koji preko Miladinovića u 48. minutu stižu do poravnanja rezultata.

Nakon toga Krćevac je počeo agresivnije da igra i nakon sjajnog solo prodora Ivan Ivanov je matirao golmana gostiju u 64. minutu, ubrzo zatim opet u sjajnoj akciji bio je I. Ivanov i povećao je rezultat u 67. minutu na 1:3.

Domaći igrači su krenuli na sve ili ništa, ali čule su se nepotrebne psovke upućene ka sudijama od strane Milivojevića, koji je nakon toga bio isključen.

Igralo se na obe strane brzo i žestoko, bili su oštri startovi, dobra prilika Andreića, ali ništa specijalno do 89. minuta, kada je Matić sjajno reagovao i sa dva metra poslao loptu u mrežu za neizvesnu zavrsnicu ali su gosti odoleli i zasluženo odneli sva tri boda za Krćevac, koji se po broju bodova upravo izjednačio sa ekipom Jarmenovaca i dele 5. Mesto Opštinske lige.

FK Jarmenovci – FK Krćevac 04     2:3 (0:1)

Gledalaca 20

Strelci :

Za domaće : Miladinović 48. minut

Matić 89. minut

Za goste: M. Ivanov 13. minut

I. Ivanov 64. i 67. minut

Crveni karton Milivojević (Jarmenovci)

Igrač utakmice Ivan Ivanov, ocena 9

Naše ocene sudija :

Popović 7,5

Jovanović 7

Stanković 7

Autor: MEDIA PS

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs