Odigrano 22.kolo Okružne lige-Na stadionu “Koladelja” u Ribaru sastale su se ekipe FK “Morava” iz Ribara i OFK “Juhor 2016” iz Potočca

SELO ONLINE
Foto: Zoran Ilic
Read Time1 Minute, 2 Seconds

Juče je odigrano 22.kolo Okružne lige u fudbalu. Na stadionu “Koladelja” u Ribaru sastale su se ekipe FK “Morava” iz Ribara i OFK “Juhor 2016” iz Potočca. Prethodnog dana teren je odlično pripremljen, padavina nije bilo, tako da se očekivala dobra igra. U prvih 30 minuta ekipe su delovale ujednačeno.

Kod gostujuće ekipe dolazilo je do izražaja iskustvo i snaga u duelima, a kod domaće mladost i brzina igrača. U 42. minutu, posle prodora mladog Uroševića (16) po desnoj strani, dodao je loptu isturenom napadaču Simiću, koji je snažnim šutem efektno zatresao mrežu protivnika. Posle primljenog gola igrači OFK “Juhor2016” pojačali su do kraja poluvremena pritisak stvorivši nekoliko izglednih šansi. Ipak, odlični golman domaćih Stanojević, nije dozvolio iznenađenja. Na odmor se otišlo sa rezultatom 1:0.


U nastavku igre domaća ekipa je pojačala ritam. Uvođenjem novih igrača (dve izmene) ekipa FK “Morava” dobila je na probojnosti, tako da se Zoran Simić po drugi put upisao u strelce. Utakmica je završena rezultatom 2:0 u korist domaćina. Suđenje je sve vreme bilo na zavidnom nivou. Igra je bila fer i korektna, sa malo prekršaja.

Autor: Zoran Ilić

3 0
Next Post

Život u Ribaru nekad i sad !!!

Danas živimo u otuđenom svetu. Pandemija koja nas je zadesila ukinula je druženja, izlaske i neposredne kontakte. Pre pandemije to su činili ratovi, nemaštine, pa i visoka tehnologija-kompjuteri i pametni telefoni. Sa nostalgijom se priseća o prošlih vremena kad je sve izgledalo drugačije. U Ribaru je čovek nekad mogao da […]
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs