U VRHU OPŠTINSKE LIGE U TOPOLI VEOMA NAPETO

26/05/2022
Jedna od najzanimljivijih i najnapetijih sezona u opštinskoj ligi privodi se kraju. Naime, ostalo je svega tri kola do kraja i kako stoje stvari, u poslednjem kolu će se odlučivati o prvaku koje će sledeće sezone igrati MOL.

Na polusezoni se istaklo više klubova u vrhu, ali nakon nekoliko kola u drugom delu, u vrhu su ostale dve ekipe koje jure prvo mesto- ekipa Gornje Trnave i Junkovac, dok su Šumadinac (Š ) i Maskar izgubili šanse za prvo mesto.
A u zadnjem kolu prava poslastica- ukoliko favoriti do zadnjeg kola ispune očekivane rezultate, u Gornju Trnavu dolazi drugoplasirani Junkovac, sa bodovnim zaostatkom od jednog boda (ukoliko opravdaju ulogu favorita u naredna dva kola).

Trnava će biti u velikoj prednosti, obzirom da će joj i bod odgovarati, a prednost domaćeg terena i velikog broja publike koju Trnavci imaju, i na gostujućim mečevima daće vetar u leđa, ali i Junkovac se pita, kao ekipa koja je podmlađena za drugi deo polusezone. Obe ekipe krasi timska igra ali i individualni kvalitet pojedinaca.

Da li će prevagu doneti Marković u Trnavi ili Ivić u Junkovcu ostaje da vidimo.
Najprijatnije iznenađenje prolećnog dela je definitivno ekipa Budućnost iz Blaznave, a neočekivano loše proleće ekipe Budućnost MI Donja Trnava.
Rezultati kola:

Gornja Trnava 7:2 Maskar
Krćevac 6:6 Jarmenovci
Junkovac 4:0 Budućnost MI
Proleter (S) 5:2 Radoje Domanovic (O)

Trnava je neočekivano lako dobila Maskar u derbiju kola, u Krćevcu su prštali golovi i penali, Junkovac je lako stigao do nova 3 boda, dok je Svetlicu bitna pobeda nad Ovsištem.

Autor: Filip Marković

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs