Asfaltirana ulica Cara Dušana u Senju !!!

SELO-ONLINE
Asfaltirana ulica Cara Dušana u Senju !!!

Radnici „Srbijaautoputa“ asfaltirali su Ulicu cara Dušana u Senju, što znači da je završena realizacija prošlogodišnjeg ugovora o asfaltiranju seoskih saobraćajnica u opštini Ćuprija, izjavio je Dejan Ristić, direktor JKP „Ravno 2014“.

On je naglasio da su Ulicu cara Dušana, kao prioritet, izabrali sami meštani Senja, a da su radovi na asfaltiranju, u oba dela saobraćajnice, obavljeni u dužini nešto većoj od 190 metara.


Vrednost ovih putarskih radova, bez PDV, izosi oko 1,4 miliona dinara, naručilac posla je JKP „Ravno 2014“, dok je finansijer Opština Ćuprija.

Inače, direktor Ristić danas je najavio kako će mehanizacija „Srbijaautoputa“ uskoro ponovo biti u Bigrenici, na završnim radovima sanacije klizišta na državnom putu koji Ćupriju spaja sa Kovanicom i dalje sa resavskim krajem.

Next Post

Budućnost iz Blaznave dočekuje Gornju Trnavu !!!

U nedelju FK Budućnost iz Blaznave je domaćin fudbalskom klubu iz Gornje Trnave. Igra se četvrta pripremna utakmica izmedju FK Budućnost iz  sela Blaznava i Fk Gornja Trnava iz istoimenog sela.Utakmica se igra u nedelju od 13 časova na terenu FK Budućnost. Zbog  trenutne epidemiološke situacije nije dozvoljeno prisustvo publike.
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs