Glumci svilajnačkog Omladinskog pozorišta “MMaska” odigrali humanitarnu predstavu „DEPONIJUM“ !!!

SELO-ONLINE
Glumci svilajnačkog Omladinskog pozorišta “MMaska” odigrali humanitarnu predstavu „DEPONIJUM“ !!!

Svilajnac-Glumci Omladinskog pozorišta pri Centru za kulturu igrali su predstavu za decu u režiji diplomiranog glumca Mladena Miljkovica, „Deponijum“ Katarine Borisavljević.

Predstava je humanitarnog karaktera, i Mladen po četvrti put organizuje ovakvo dešavanje u saradnji sa Centrom za kulturu iz Svilajnca a glumila su deca iz Kušiljeva.

Krilatica „Umesto karte slatkiš ponesi“ moto je  pod kojom su skupljani slatkiši, i oni su dodeljeni Centru za brigu o porodici u Svilajncu.

„Velika čast je, ali i zadatak da svom rodnom mestu dam i ostavim ono što najviše volim, znanje, rad sa decom, humanost…“, istakao je u razgovoru Mladen Miljković, glumac i osnivač Omladinskog pozorišta „MMaska“ u Svilajncu.

„Znači deci i te kako moj rad sa njima jer pokazuje da neko bez manipulacije i pritiska daje ljubav i učenje o pozorištu.

Ovo je osma godina kako uspešno obavljam ono što najviše volim a da zahvalnost, podršku i ljubav dobijam od publike. Nemam druge reči sem da se svima zahvalim na nesebičnoj podršci“, rekao nam je na kraju Miljković, istakavši da je ponosan na svoje male glumce, koji su igrali srcem, znajući da će nakon ove predstave pomoći nekom mališanu da mu novogodišnja noć bude bar malo lepša. 


Next Post

KIŠNI DANI za Davidovac VELIKI problem!!!

Paraćin-Davidovac- U Davidovcu nadomak Paraćina, na delu puta koji prolazi kraj zadnjih kuća u ovom selu i vodi ka njivama, u toku kišnih dana, stvaraju se ogromne bare koje zadaju glavobolju meštanima. Danijel Radunović, čija je kuća u toj ulici, je za naš portal rekao:„Problem sa ulicom postoji godinama unazad, […]
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs