KIŠNI DANI za Davidovac VELIKI problem!!!

SELO-ONLINE
KIŠNI DANI za Davidovac VELIKI problem!!!

Paraćin-Davidovac- U Davidovcu nadomak Paraćina, na delu puta koji prolazi kraj zadnjih kuća u ovom selu i vodi ka njivama, u toku kišnih dana, stvaraju se ogromne bare koje zadaju glavobolju meštanima.

Danijel Radunović, čija je kuća u toj ulici, je za naš portal rekao:„Problem sa ulicom postoji godinama unazad, radi se o neasfaltiranom delu gde se i moja kuća nalazi.

Kada pada kiša tu se stvore ogromne bare širine cele ulice. Prva je dužine oko 25 metara, onda je nekih 3-4m suvo, a zatim ide druga duzine oko 10 metra. Najdublji deo bare je sigurno oko 30cm.Tada smo primorani da decu prenosimo preko bare da bi otišla npr u školu. 

Meštanima je takođe teško da stignu do svojih njiva, tako da nije problem samo nama koji tu živimo i bukvalno ne možemo da izađemo iz dvorišta, već i svima koji ovim putem idu u svoje bašte i njive.“

Autor, foto : Danijela Stojanović


Next Post

Božićnja tradicija u Topoli!!!

Topola- Božić, najradosniji dan je od vajkada u Šumadiji obeležavan okupljanjem meštana koji su uprezali svoju zapregu i sa čezama kolima a pošto na Bižić često napada sneg prezane su drvene sanke koje si bile za zapregu i tako su naši dedovi vozili po selu, a dosta je bilo i […]
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs