OBUSTAVA SAOBRAĆAJA U SLADAJI !!!

Saša Prokić
OBUSTAVA SAOBRAĆAJA U SLADAJI

Despotovac- Preduzeće za puteve „Kragujevac“ d.o.o iz Kragujevca po nalogu upravljača državnog puta J.P. „Putevi Srbije“ dana 08.05.2020.godine otpočeti sa izvođenjem radova na zameni pločastog propusta na državnom putu IIA-186 u mestu Sladaja.

Kako nije moguće obezbediti odvijanje saobraćaja za vreme izvođenja radova, Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture je na osnovu projektne dokumentacije izdalo Rešenje o izmeni režima saobraćaja kojim se na deonici Vodna – Panjevac obustavlja saobraćaj i koji će važiti za vreme izvođenja radova.

Obustava saobraćaja na pomenutoj deonici će trajati u periodu od 08.05.2020. do 31.07.2020. godine, a u tom periodu građani mogu koristiti pravac Despotovac – Bukovac – Panjevac.

Autor:O.D./SELOONLINE

Next Post

Asfaltirana ulica Cara Dušana u Senju !!!

Radnici „Srbijaautoputa“ asfaltirali su Ulicu cara Dušana u Senju, što znači da je završena realizacija prošlogodišnjeg ugovora o asfaltiranju seoskih saobraćajnica u opštini Ćuprija, izjavio je Dejan Ristić, direktor JKP „Ravno 2014“. On je naglasio da su Ulicu cara Dušana, kao prioritet, izabrali sami meštani Senja, a da su radovi […]
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs