Počeli su radovi na asfaltiranju seoskih ulica i puteva u ćuprijskoj opštini !!!

Zeljka Prokic
Počeli su radovi na asfaltiranju seoskih ulica i puteva u Ćupriji !!!

Ćuprija-Započeta je prva faza asfaltiranja seoskih ulica u opštini Ćuprija.

U prvoj fazi biće asfaltirane saobraćajnice u selima Dobričevo, Batinac, Krušar, Senje, Mijatovac, Ostrikovac, Jovac i Bigrenica.

Radovi na asfaltiranju seoskih ulica i puteva nastavljeni su u Batincu, gde je asfaltirana Knez Mihajlova ulica, jedna od najvažnijih seoskih saobraćajnica koja je prema proceni članova mesne zajednice apostrofirana kao jedan od aktuelnih problema.

Za asfaltiranje Knez Mihajlove ulice, dužine 500 metara, lokalna samouprava je izdvojila oko 3,5 miliona dinara. Izvođač radova je ćuprijska jedinica preduzeća “Srbija autoput” sa kojim JKP “Ravno 2014”, kao naručilac i nadzorni organ, ostvaruje odličnu saradnju, kaže Dejan Ristić, direktor gradskog komunalnog preduzeća.

АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА У ДОБРИЧЕВУ

Започета прва фаза асфалтирања сеоских улица. У првој фази биће асфалтиране саобраћајнице у селима Добричево, Батинац, Крушар, Сење, Мијатовац, Остриковац, Јовац и Бигреница.

Publicerat av TV Pomoravlje Torsdag 24 oktober 2019

Knez Mihajlova ulica je važna za Batinac, jer je to kružna obilaznica oko sela, koju meštani svakodnevno koriste, tako da će ovo svima značiti, naglasio je Vladan Đorđević, predsednik MZ Batinac.

Izvor, foto, video: TV Pomoravlje

Next Post

OTVORENA rekosntruisana škola u selu Bobovu !!!

Bobovo- Danas je svečano otvorena rekonstruisana škola u Bobovu, istureno odeljenje Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” u Svilajncu.  Radovi su obuhvatili izradu nove fasade sa termoizolacijom, postavljanje nove stolarije, kompletnu rekonstrukciju sistema grejanja, izradu novog krovnog pokrivača, gletovanje i krečenje objekta, kao i postavljanje nove rasvete. Škola je opremljena potpuno […]
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs