Radovi na putu Isakovo-Virine privode se kraju !!!

SELO-ONLINE

Ćuprija-Isakovo-Virine- Radovi na putu Isakovo-Virine privode se kraju. Put je dugačak 3.200 metara i rađen je u tri faze. Ukupna dužina poslednje deonice je oko 2.100 metara a vrednost investicije je nešto preko 34 miliona dinara.

Iako je uvedeno vanredno stanje procena lokalne samouprave bila je da se posao završi. U vremenu kada je to dozvoljeno, radnici preduzeća “Srbija autoput”, primenjujući sve mere zaštite, trude se da završe veliki posao, prenosi TV Pomoravlje

S obzirom na to da je sve spremno, duža obustava, na putu koji je u eksploataciji, napravila bi dodatne troškove – istakli su nadležni.

Prema rečima Dejana Ristića, direktora JKP “Ravno 2014”, mnogi su godinama unazad obećavali da će izgraditi ovaj put, i sve je ostalo samo na obećanjima. Mi naša obećanja ispunjavamo – rekao je Ristić.

Izvor:  TV Pomoravlje
Next Post

Radnici Srbijaautoputa saniraju klizište na putu ispred Bigrenice iz pravca Ćuprije !!!

Foto: Tv Pomoravlje Ćuprija- Radnici Srbijaautoputa ovih dana saniraju klizište na putu ispred Bigrenice iz pravca Ćuprije. “Koristimo situaciju sa smanjenim kretanjem vozila da saniramo ovu deonicu puta koja je godinama unazad veliki problem sa aspekta bezbednosti u saobraćaju”, kaže Dejan Ristić, direktor JKP „Ravno 2014“. Ristić najavljuje da će […]
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs