Završeno ASFALTIRANjE kružnog puta u Jovcu

SELO-ONLINE

Nakon Dobričeva, Batinca i Mijatovca, po planu JKP „Ravno 2014“ u Jovcu je asfaltirano 300 metara kružne saobraćajnice koja dva dela sela spaja sa regionalnim putem.

Kako je objasnio Dejan Ristić, direktor ovog preduzeća, asfaltiranje Ulice Kneza Miloša bilo je želja meštana za ovu godinu, a investicija je vredna oko 2,5 miliona dinara.

„Mi smo jedan deo ove ulice, u dužini od 350 metara, već asfaltirali 2016. godine. Sada smo sa asfaltiranjem njene druge deonice taj posao priveli kraju, a Jovčani su dobili kompletiranu kružnu saobraćajnicu kroz selo, koja se proteže od i do državnog puta. Priliku smo iskoristili i da dovedemo u red ulicu kod Topoljara, gde se nalazi okretnica autobusa“, rekao je Ristić.

Izvor: Tv Pomoravlje
Next Post

U Ostrikovcu je asfaltirana ulica Vojvode Mišića !!!

Foto: Dejan Ristić Ćuprija, Ostrikovac-Posle mnogo godina asfaltom se od sada mogu pohvaliti i stanari Ulice Vojvode Mišića u Ostrikovcu. Nekada pružni prelaz, a danas put koji povezuje Ostrikovac sa obližnjim zaseokom Ravno, ova seoska saobraćajnica duga 230 metara od sada će biti funkcionalna za saobraćaj u svim vremenskim uslovima […]
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs