Ujedinjenim snagama, mladost Gornje Trnave je pokrenula akciju sredivanja terena fudbalskog kluba “Gornja Trnava 1938” !!!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Vredni meštani su ostavili svoje lične obaveze po strani da bi zajedničkim radom fudbalski teren doveli do perfekcije. Radove su pomogli i lokalni preduzetnici sa gradjevinskim mašinama. Predsednik fudbalskog kluba “Gornja Trnava 1938”, Vesa Živanović, je za “Selo online” izjavio da je ponosan na meštane sa akcentom na mlade koji su dali svoj doprinos ocuvanju sporta u selu.

Takodje je naglasio zahvalnost za veliki doprinos klubu Srdjanu Novaković i Bratislavu-Banetu Živanović na doniranom radu gradjevinskim mašinama, kao i  Aleksandru Pavlović i Slobodanu Djurdjević pomoću kojih je obezbedjeno navodnjavanje fudbalskog terena.

Foto: Marijana Petrović

Vesa Živanovic je izjavio da u ime kluba ništa manje nije zahvalan svim ucesnicima akcije gde su Trnavci jos jednom dokazali da slogom mogu sve, od prosirivanja terena do uvodjenja sistema navodnjavanja.

Ostajemo u iščekivanju avgusta, kada počinje nova sezona u takmičenju, gde će ljubitelji fudbala uživati u igri na terenu u novom ruhu.

Autor: Marijana Petrović

.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

© Sva prava zadržana www.seloonline.rs