BLAZNAVCI ŠAMPIONI OPŠTINSKE LIGE TOPOLA

13/06/2023
Topola- Kolo pre kraja u opštinskoj ligi Topola saznali smo osvajača lige i ekipu koja će se od sledeće sezone takmičiti u Medjuopštinskoj Ligi Arandjelovac- Topola.

Foto: FK Blaznava

Naime, Blaznavci su od samog starta prvenstva držali su se u vrhu tabele većinom na mestu broj jedan. U drugi deo polusezone ušlo se jako napeto jer su tri ekipe jurile titulu, a razlika u bodovima skoro da nije postojala. U ovom kolu Blaznavci su bili slobodni, i sa 43 boda koliko su imali očekivali su rasplet naredna dva kola.

Drugoplasirana ekipa Šumadinca iz Šuma zaostajala je 4 boda za vodećom Blaznavom, i imala dva kola gde bi sa obe pobede osvojila ligu, medjutim u ovom kolu igrali su protiv ekipe Junkovca koja je takođe bila uz njih u vrhu tabele. Na veliko iznenađenje brojnih ljubitelja fudbala, momci iz Junkovca su pokazali da su za klasu iznad Šumadinca i slavili u gostima sa velikih 5:0.
Ta pobeda je definitivno rešila pitanje šampiona ovogodišnjeg izdanja opštinske lige.

Ostalo je kolo do kraja, a prema komentarima većine ljudi koji prate ovaj stepen takmičenja ovo je bila jedna od najkvalitetnijih sezona ikada, uz ove vodeće tri ekipe, možemo izdvojiti sjajnu ekipu Jarmenovaca koja je porcvetala u drugom delu prvenstva od kako je mesto prvog trenera preuzeo Markeljić, ekipa ZT Gorovič koja se može izdvojiti kao jednu od najmlađih i najtalentovanijih ekipa od kojih se pravi rezultati očekuju u nerednim sezonama, a tu su i ekipe Svetlića, Ovsišta , Krćevca , Donje Trnave i Maskara koje uvek mogu da pomrse račune i najboljima, prenosi portal MEDIA PS.
Videćemo kako se odvijati naredna sezona i ko će od ekipa iskočiti u prvi plan.
Lepa stvar je što se sve više u ovim rangovima igra timska igra, sto privlači publiku da uziva u potezima svojih prijatelja iz sela.

Autor:Filip Marković

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs