FUDBALERKA IZ TOPOLE POTPISALA UGOVOR ZA PARIS FC

31/10/2019
Foto: Privatna arhiva Miljana Nikolić

Miljana Nikolić iz Belosavaca nadomak Topole je potpisala jednogodišnji ugovor za renomirani ŽFK PARIS FC i već je odigrala četiri utakmice i postigla dva gola.

Miljana (25g.)je blistavu karijeru započela u ŽFK Karađorđe igrajući kao i sada na mestu desnog štopera i postigla mnogo golova iz slobodnih udaraca i iz kaznenih udaraca (penala )gde je godinama bila nepogrešiva.

U klubu iz Topole sa njom je igrala i njena rođena sestra Ivana Nikolić koja je sada uspešna kao fudbalski sudija.

Miljanu su zbog njenog raskošnog talenta zapazili mnogi menadžeri i ona prelazi u ŽFK Radnički iz Kragujevca gde je igrala u Super ligi Srbije.
Počela su interesovanja stranih klubova i njoj je najbolja ponuda bila iz Pariz FC gde je nastavila internacionalnu karijeru
u Francuskoj.


Miljana je rođena u Belosavcima kraj Topole u jednoj sportskoj porodici gde je otac Vlada igrao srpsku ligu u FK Karađorđu i naučio svoju decu prvim sportskim koracima i uneo sportski duh koji su deca uspešno nastavila.

Miljanin i Ivanin mlađi brat Branko (15g) je već sa šest godina počeo svoju do sada izuzetno uspešnu karijeru.
Četiri godine je branio gol Crvene Zvezde i postao reprezentativac Srbije u svom uzrastu. Prešao je potom u FK Čukarički i branio dve godine gol kluba sa Banovog Brda.
Sada Branko ima 15 godina i uspešno nastupa za FK Brodarac.

Retko je u Srbiji pronaći ovako uspešnu sportsku porodicu sa troje vrhunskih sportista koji su proslavili Topolu i krupnim koracima koračaju među sportske zvezde.

Autor: Dragoslav Spasić

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs