„Šampion“ iz Ribara kod Jagodine vrši upis novih članova !!

22/03/2021

Škola stonog tenisa „Šampion“ iz Ribara kod Jagodine vrši upis novih članova !!!

Jagodina, Ribare-Dana 01.07.2020 počela je sa radom škola stonog tenisa „Šampion“ u selu Ribare kod Jagodine.

Škola stonog tenisa „Šampion“ poziva na upis sve zainteresovane dečake i devojčice koji žele da se oprobaju u ovom sportu i stiču nova znanja i veštine.

„Naš cilj je da stvaramo šampione. Kao što smo i obećali prilikom osnivanja kluba za meštane su obezbeđeni besplatni termini u Domu kulture ponedeljkom-sredom i petkom u periodu od 18:30 do 19:30 sati. Naš klub ima trenutno 12 članova: 6 dečaka i 6 devojčica. Trenira se na 5 stolova, tako da nema čekanja. Ko želi da se pridruži – treninzi su ponedeljak – sreda – petak od 20 časova.

Jedan od prvih uspeha naših članova je pobeda ženske ekipe koja je predstavljala Osnovnu školu „Ljubiša Urošević“ na Opštinskom takmičenju. Ženska ekipa (Aleksandra Marković , Sofija Antić , Marta Lazarević ) osvojila je 1. MESTO, dok je u pojedinačnoj konkurenciji takođe 1. MESTO osvojila Aleksandra Marković“, rekao je Zoran Ilić, trener, za naš portal.

Najzaslužniji sa dobar rad kluba su predsednik Aleksandar Radosavljević i trener Zoran Ilić.

Njih dvojica su još 2007. godine igrali Opštinsku ligu u ekipi „Ribare“, a već naredne godine uspešno su organizovali Prvo otvoreno prvenstvo Ribara u stonom tenisu. Tada je pehar poneo Predrag Nikolić iz Ribara, dok su drugu i treću nagradu osvojili takmičari iz Dražmirovca i Starog Laništa

Autor: SELOONLINE/Z.Ilić

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs