U četvrtak pionirski sastav FK “Morava” – Ribare odigrao je prijateljski susret sa drugarima iz GFK. Jagodina !!!

03/04/2021

Imali su srdačan prijem od strane gradske ekipe, kao i fer i korektnu igru. Svi dečaci koji su krenuli na ovo gostovanje dobili su svoje minute na terenu. Na trenutke su se branili kompaktno, smisleno, planski, tako isto i napadali dok je bilo i trenutaka kad su u odbrani paničili ili bivali previše statični a u fazi napada brzali bez preke potrebe. U par navrata izostala je koncentracija u završnici ili se kasnilo na upotrebljiv centaršut što naravno nikako ne treba dozvoliti u velikim utakmicama.

Susret jasno ukazuje na dobre i loše stvari. Obe ekipe će na dobrim aspektima svakako raditi u cilju usavršavanja a na lošim u cilju otklanjanja istih. Posebno raduje partija Jovanova u poslednjoj liniji tima, Mitića na sredini terena i bočnog napadača Đokića, naročito u drugom delu igre. Medojević, veznjak Milojković, kao i Vasić na poziciji zadnjeg veznog igrača, na trenutke Filić i Kostić, dečaci 2010. god., odigrali su dobar deo drugog dela susreta i pokazali ogromnu želju da prikažu dobru igru. Ostatak ekipe “Morave” mora da podigne nivo za nekih 20-30% jer oni sigurno to mogu.

Sa prevelikom dozom respekta su ušli u ovaj susret i bukvalno ih je “pojela” trema. Generalno, itekako su zavredili pohvale za prikazanu igru protiv kombinovanog pionirskog tima GFK Jagodina, tima koji poseduje izuzetan kvalitet. Treneri Kaplanović i Lazić izašli su u susret ekipi iz Ribara i uneli prijateljski meč sa njima u izuzetno gust raspored utakmica. Dogovor je da se u narednom periodu to ponovi višestruko. Za fudbalere oba tima to će biti od izuzetnog značaja, obzirom da se bliži početak drugog dela prvenstva.

Autor: Zoran Ilić

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs