POČELA REKONSTRUKCIJA OSNOVNE ŠKOLE I ASFALTIRANJE PUTA U SELU VOJSKA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Svilajnac-Vojska- U toku su radovi na rekonstrukciji Osnovne škole „Stevan Sinđelić“ u selu Vojska, na kojoj će biti urađena nova fasada sa termoizolacijom, amena spoljašnje stolarije, oluka, rekonstrukcija kotla i instalacija i postavljanje nove unutrašnje rasvete.

Školu i radove obišao je predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović, koji je ovom prilikom i razgovarao sa meštanima o budućim projektima u ovom selu: „Ova škola nije renovirana od 1985. godine, i došlo je vreme da se uradi rekonstrukcija, a nabavićemo i nešto od novog nameštaja, kako bi ovu zimu deca dočekala u toplijoj školi, koja izgleda kao i ostale škole na teritoriji naše opštine.

Osim ovoga, počeli su i radovi na asfaltiranju puta prema manastiru Tomić, gde će se raditi deonica po deonica. Sa meštanima sam razgovarao o njihovim potrebama i dogovorili smo da se uradi javna rasveta, regulacija potoka na delu prema Velikoj Moravi i videćemo šta je to što je meštanima još potrebno“ – izjavio je Milanović. Sredstva za rekonstrukciju škole u Vojski obezbedili su Ministarstvo rudarstva i energetike i opština Svilajnac.Više fotografija na facebook stranici Opštine Svilajnac-klk OVDE

Autor: O.S./ MEDIA PS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

© Sva prava zadržana www.seloonline.rs