Jelenac, gazi, ne staje

20/10/2022
U još jednom kolu kupa ekipa Jelenca je ubedljivo savladala ekipu Grizzly Saranova sa 4:1 i za dve nedelje na SC Pampas igra za još jedan pehar protiv BSK Borač

Prenosimo vam celu objavu kluba sa društvenih mreža

FK ‘Mladost’ Jelenac – FK Grizzly Saranovo 4-1 (2-0)
Strelci: Dobrosavljević, Stanković i autogol

Naša ekipa je juče odigrala još jednu sjajnu kup utakmicu protiv ekipe Saranova koja se takmici u visšem rangu u odnosu na nas i pokazala gde nam je zapravo mesto. Naši momci su hrabro ušli u utakmicu i pokazali zube već na početku. Prvi gol je remek delo jednog od naših najboljih igrača Dobrosavljevića u 32. minutu koji je iskoristio slobodan udarac pre sudijskog zvižduka i sa 30-ak metara opalio projektil koji golman nije mogao ni da pipne. Tim golom naša ekipa je dobila na samopouzdanju protiv favorizovane ekipe Saranova koja je bila jako uzdrmana ovim potezom. Nije dugo prošlo do drugog pogotka. Vec u 37-om minutu Milovanović je izveo korner kojim je gadjao Stankovicća, medjutim lopta je bila nezgodna i jaka pa je uspela da pogodi igrača Saranova u koleno i odbije se u nebranjeni deo mreže za velikih 2-0. Momci su pametno stali na loptu i sačuvali prednost do poluvremena.

Drugo poluvreme nije sjajno počelo za našu ekipu , i već na početku greška. Milovanović je previše opušteno procenio nalet rivala i pokušao da doda loptu golmanu Ranisavljeviću ali ona nije stigla do njega jer ju je brzonogi Glišić presekao i smanjio prednost našeg tima na 2-1. Ranisavljević koji je imao nekoliko sjajnih intervencija ovde nije mogao ništa da uradi. U nastavku utakmice nismo popustili i pokazali smo pobednicki mentalitet. Iako smo se prethodne dve utakmice mučili sa postizanjem golova juče smo povratili samopouzdanje. U 64-om minutu sjajni Dobrosavljević prima loptu na desnoj strani i šalje perfektan centaršut na Stankovića koji se nalazio na 5 metara od protivničkog gola a on se samo poklonio i povisio prednost na već nedostiznih 3-1. Koliko je dobar centaršut bio govori statistika da je Stanković poslednji gol glavom postigao u petlićima kada ga je lopta slučajno pogodila u glavu i otkotrljala se u gol. Iako su imali dobar rezultat i mogli da se povuku naši momci su nastavili jako i pokazali da vole fudbal i igraju srcem.

U 79 minutu je omaleni Todorović iskoristio svoju brzinu, protrčao kao metak izmedju dva fudbalera po desnoj strani i uputio udarac ali bezuspešno. Na njegovu sreću lopta mu se vratila u noge i on je ponovo pokazao kakav je dribler i ponovo izbacio 2 fudbalera ali ovoga puta je krajičkom oka opazio da Dobrosavljević maše rukama na povratnoj sam kao duh i nesebično mu podelio asistenciju a ovaj mirno sproveo loptu u skoro praznu mrežu protivnika i time postavio konačan rezultat 4-1. Pored Dobrosavljevića koji je statistički najbolji igrač utakmice moramo pohvaliti celu ekipu koja je ostavila srce na terenu i koja je ponovo oborila mnogo jačeg protivnika od sebe!

Finale kupa igramo protiv ekipe BSK Borač za 2 nedelje u Sportskom centru Pampas u Donjoj Trnavi gde smo već osvojili jedan trofej kupa! Vidimo se!

Autor: Filip Marković

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs