Svake godine sve zanimljivija fudbalska opštinska liga u Topoli-ZAKUVAVA SE

10/05/2023
Svake godine sve zanimljivija fudbalska opštinska liga u Topoli, u ovoj sezoni ima tri tima koji su se izdvojili i koju su glavni pretedenti za najviši plasman, a to je prelazak u viši rang.

U prošlom kolu, derbi prve dve ekipe na tabeli izmedju Budućnosti iz Blaznave i Šumadinca iz Šuma, a domaćin je slavio sa 2:1, a gosti su imali za čime da žale jel su promašili jedanaesterac.
A treća ekipa sa vrha tabele FK Junkovac kiksnula je protiv ekipe ZT Gorovič 0:0. U ostala dva meča tog kola Svetlić je slavio protiv Krćevca 2:1, a Jarmenovci 3:2 u Donjoj Trnavi.

U ovom kolu za nama, digla se velika prašina u meču izmedju Jarmenovaca i Blaznave, gradom kruze priče da je bilo sudijskog navlačenja u korist domaćeg tima dok sa druge strane se negira ista priča, nema sumnje da nas očekuje najzanimljiviji prolećni deo opštinske lige!

Jarmenovci su savladali ekipu Blaznave 2:1
Šume su ponovo promašile jedanaesterac ali ovoga puta su savladali Krćevac 4:2, jak otpor poslednjeplasirane ekipe, ali su domaći na kraju slomili otpor i uzeli vazna 3 boda, sa druge strane pod reflektorima SC „Pampas“ u Donjoj Trnavi, Gorovič je bio više nego ubedljiv protiv domaće ekipe Svetlića 1:4, a iznenadjenje kola je ubedljiva pobeda Radoja Domanović (Ovsište) 5:0 nad Budućnost MI iz Donje Trnave i sa tom pobedom su pobegli za začelja tabele.

U narednim kolima nas očekuje veliki rasplet u borbi za tron, trenutno Jarmenovci vaze za jednu od najprijatnijih iznenađenja ovog proleća, a videćemo dali će nastaviti pobednički niz i protiv ekipe Krćevca u gostima u sledećem kolu!

Auror: Filip Marković

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
© Sva prava zadržana www.seloonline.rs