PREDSEDNIK OPŠTINE SVILAJNAC OBIŠAO RADOVE U KUPINOVCU GDE SE UVELIKO VRŠI NASIPANJE POLJSKIH PUTEVA KAMENOM

DarkoAdmin

Svilajnac-Kupinovac- Nasipanje poljskih puteva kamenom je uveliko u toku, a ove radove u Kupinovcu obišao je i predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović:

Foto: facebook-O.Svilajnac

„Završavamo prevoz kamena, do sada smo utrošili 13.000 tona kamena i ostalo je još nešto više od hiljadu tona. Ovaj put koji povezuje više sela ćemo dodatno srediti mašinama, iskopati kanale kako bi bio funkcionalan za sve meštane koji ga koriste.

Takođe, Kupinovac je jedno od sela koje je uvelo samodoprinos i moći će od tih sredstava da dodatno angažuju prevoz, da mi damo dodatno kamen, i to nekih deset do dvadeset kamiona više, čime bi se zadovoljile potrebe i uradilo više nego prethodnih godina“ – izjavio je Milanović.

Takodje Milanović dodao da se u Kupinovcu danas dogovorio sa predstavnicima Mesne zajednice da im pomogne da na fudbalskom terenu urade sistem za zalivanje terena.

Autor: O.S./MEDIA PS

Next Post

BLAZNAVCI ŠAMPIONI OPŠTINSKE LIGE TOPOLA

Topola- Kolo pre kraja u opštinskoj ligi Topola saznali smo osvajača lige i ekipu koja će se od sledeće sezone takmičiti u Medjuopštinskoj Ligi Arandjelovac- Topola.

Možda vas interesuje i ...