Domaćin FK Gornja Trnava 1938 ostvario četvrtu uzastopnu pobedu !!!

DarkoAdmin
Domaćin FK Gornja Trnava 1938 ostvario četvrtu uzastopnu pobedu !!!

Utakmica izmedju FK Gornja Trnava 1938 i FK Krćevac , odigrana je u subotu, 1. Maja 2021. godine, rezultatom 3:1.

Domaćin je ostvario četvrtu uzastopnu pobedu, ali mnogo teže nego što se očekivalo. Na ovom meču vidjena su dva poluvremena koja kao da nisu sa iste utakmice. U prvom poluvremenu su fudbaleri iz Gornje Trnave bili bez ideje i bez volje, i činilo se da samo čekaju da se što pre završi, dok je nastavak doneo bolju igru gde su dominirali i slomili otpor nezgodnih gostiju.


Strelci za domaćina su bili Petrović Djordje u 40. minutu i Maksimović Stefan, i to čak dva puta, u 50. i.70. minutu, dok je za goste jedini pogodak postigao Jovanović u 42. minutu.
Treba pohvaliti golmana Marka Spasića, koji je u nekoliko navrata tokom prvom poluvremena svojim intervencijama sprečio da tok meča ode u drugom smeru.

“Ovaj trijumf dobija još više na značaju, kad se uzme u obzir loše sudjenje glavnog sudije iz Topole, koji je iz samo njemu znanih razloga, isključio domaćeg fudbalera Dušana Srećkovića”, navode iz uprave kluba.
Iako su nad njim načinjena dva pogubljena starta, glavni arbitar je isključio ovog igrača.
U utakmici bez ikakvog rezultatskog značaja, u zadnjem rangu takmičenja, kako navode iz uprave kluba Gornja Trnava 1938, ovakav način može dovesti do odustajanja velikog broja ekipa.
Nadaju se da se neće više dešavati ovakve stvari, I da će se lepota fudbala I igre vratiti na teren.
FK Gornja Ttnava 1938 se zahvaljuje sponzorima – Hladnjači Stojković iz Gornje Trnave i portalima SELOONLINE I MEDIA PS.

Autor: Sreten Jelenić

Next Post

FK Budućnost Mi iz Donje Trnave nanela gostima prvi poraz u prolećnom delu takmicenja !!!

U subotu 08.maja.2021. igrali […]

Možda vas interesuje i ...