Frizerski salon PARRUCCHIERE na novoj lokaciji !!!

DarkoAdmin

U selu Gornja Trnava, kod Topole, otvoren je novi lokal, frizerski salon “PARRUCCHIERE”. Ovaj elegntni salon otvorila je Marijana Petrović, inače ekonomista po zanimanju. Ali, kako život često ume da sam ispiše roman po svojoj želji, Maja, kako je svi u ovom šumadijskom selu znaju, rešila je da nakon što nije mogla da nadje posao u svojoj struci, posle udaje i početka bračnog života u selu GornjaTrnava, rešila da svoju ljubav prema makazama i kosi pretvori u umetnost…

Maja se frizerskim zanatom bavi od 2012. godine, kada je otvorila lokal, za koji je plaćala kiriju, ali je nakon skoro 10 godina bavljenja ovim poslom, rešila da uštedjena i zaradjena sredstva uloži u izgradnju svog lokala, i bude sama svoj gazda, te otvori lokal ispred svoje kuće, preko puta matične škole, u delu Gornje Trnave koji meštani zovu Varošica.

Naime, mnoge meštanke i meštani ovog, a i susednih sela, rado dolaze kod nje u lokal PARRUCCHIERE da im Maja “radi o glavi”, te srećni i zadovoljni izlaze iz frizerskog salona.

U PARRUCCHIERE osim ženskog i muškog šišanja možete uraditi i PLAZMA PEN (opuštena koža, skidanje bora, ožiljaka, ožiljaka, strija, akne, tamni kolutovi oko očiju, takodje se radi posvetljivanje tetovaža, što je jako traženo sada).

 Pored svega toga, možete u ovom lokalu srediti nokte i uraditi kvalitetno šminkanje bilo za dnevne potrebe ili za neki poseban dogadjaj u svom životu.

Radno vreme lokala je svakog dana od 8 do 16 časova, osim ponedeljka, kada je neradan dan.

Autor: Prokić Željka

Next Post

Domaćini FK “Gornja Trnava 1938” pobedili goste iz Maskara !!!

Možda vas interesuje i ...