Goca Gavrilović-majstor dekupaža na drvetu i staklu !!

DarkoAdmin

Goca Gavrilović, iz sela Plaskovac nadomak Topole, već dugi niz godina bavi se humanitanim radom. Za nas portal SELO ONLINE govorila je o tome, šta sve radi, koji su joj dalji planovi.. Radom dekupaža na drvetu i staklu..

„Članica sam udruženja žena Oplenac, svojim humanitarnim radom u udruženju želim da potsaknem sve žene da se priključe i da pomognemo svima kojima je pomoć potrebna.

Za sebe mogu da kažem da sam ostvarena žena u svakom pogledu, dobra sam domaćića, vredna seoska žena koja nema radno vreme, jer je takav život na selu. Volim prirodu, životinje i dobre ljude kojima sam okružena.

Od svojih radova mogu da vam predstavim dekupaž tehniku na drvetu i staklu, ponosna sam na to što radim, jer kada čovek vidi zadovoljno lice mušterije za njega nema veće sreće.

Osim mojih radova takođe mogu da vam pretstavim i moje seoske proizvode, voće koje uzgajam u svojim njivama sa svojom porodicom.

Planova za budućnost imam puno ali pre svega da proširim svoju proizvodnju na veliko“ rekla je Goca novinaru našeg portala SELO ONLINE Filipu Markoviću .

Autor: Filip Marković

Next Post

Tradicionalni fudbal na Božić u Kloki !

I ove godine na Božić je bilo fudbala u Kloki selu nadomak opštine Topola!

Možda vas interesuje i ...