INTERVJU-DRUGA IZLOŽBA SITNIH ŽIVOTINJA U TOPOLI „TOPOLA 2023“

DarkoAdmin

Topola-Udruženje odgajivača sitnih životinja iz Topole organizuje svoju drugu Medjunarodnu izložbu sitnih životinja.

INTERVJU-DRUGA IZLOŽBA SITNIH ŽIVOTINJA U TOPOLI „TOPOLA 2023“

Topola-Udruženje odgajivača sitnih životinja iz Topole organizuje svoju drugu Medjunarodnu izložbu sitnih životinja.

Članovi udruženja iz Topole su redovni na većini izložbi u Srbiji, tako da se ocenjuje veliki broj izlagača širom Srbije, ali i okolnih zemalja.

Izložba će biti održana od 13-15. oktobra u sportskoj hali Srednje škole „Kralj Petar I“ u Topoli.

A za naš portal nešto više o samoj izložbi pričao je zamenik predsednika udruženja iz Topole, Filip Marković.

MEDIA PS: Filipe, šta očekujete od predstojeće manifestacije?

Filip Marković: Iskreno, očekujemo da će odziv odgajivača biti u odličnom broju, a naš cilj je da ova izložba udje u tradiciju Topole, da nastavimo svake godine da promovišemo Topolu, ali i ono što je za nas možda i najvažnije, da deci približimo životinje i koliko one same znače za naš zivot, i da, barem na kratko, odvojimo decu od interneta, telefona i svega što sada nudi savremeni svet.
Ovim putem želimo da se zahvalimo Opštini Topola, koja je prepoznala naš trud, i mnogo nam pomaže u samoj organizaciji pomenute manifestacije, a naravno, dugujemo zahvalnost i srednjoj školi na ustupanju sportske hale, kako bi sama manifestacija bila na jednom nivou više, da pokažemo prijateljima, odgajivačima, ali i svim posetiocima, kakvi su domaćini u Topoli, ali i da predstavimo našu Topolu i Oplenac kako dolikuje.

MEDIA PS: Planirate i reviju dečijh ljubimaca?

Filip Marković: Tako je. Kao što sam napomenuo, to nam je i cilj, da deci približimo da vide koliko je ovaj hobi lep, a možda uz to bude i dosta entuzijasta.

Next Post

U TOPOLI ODRŽANA ETNOMUZIKOLOŠKA RADIONICA ZA TRADICIONALNO PEVANJE

U Vizitorskom centru u Topoli u subotu je održana Etnomuzikološka radionica za tradicionalno pevanje pod pokroviteljstvom Minustarstva kulture, a u organizaciji Kulturnog centra Topola.

Možda vas interesuje i ...