Mladi i perspektivni-Pčelarsko gazdinstvo „Miletić“ i Domaci Juhorski Med !!!

DarkoAdmin

Malo je danas naći one koji će ostati i opstati na selu. Mahom mladji naraštaji sa sela idu u grad i zaboravljaju na lepote svog rodnog sela.

Ali, nije tako kod Predraga i Nenada Miletića iz Jovca nadomak Ćuprije.

Naime, braća Miletić, iako relativno mladi, ali veoma perspektivni, na svom posedu imaju oko 200 košnica sa pčelama. Da bi danas bio dobar pčelar, morate imati pre svega kvalitet meda koji će zadovoljiti sve pčelarima znane kriterijume.

Pedja i Nenad mogu se time pohvalti, jer iza sebe samo redjaju nagrade i pehare koje su ova drva brata osvojili na raznim takmičenjima širom Srbije, a time i pokazali kakav se med proizvodi u ovom gazdinstvu.

S obzirom da je med jedan od najlekovitih proizvoda, preporučujemo vam da probate livadski, bagremov i Šumski med…  Ali da biste uvek ostali zdravi, ovo gazdinstvo ima i propolis  koji se preporučuje za lecenje svih bolesti, kao i za jačanje imuniteta, Ali isto tako propolis se koristi kako za unutrašnju tako i za spoljašnju upotrebu. 

Već dugi niz godina, med sa naših pčelinjaka otkupljivan je od strane velikih firmi i uglavnom izvožen u zemlje Evrope. Danas, u vremenu kada je teško doći do istinskog kvaliteta, želja nam je da naš prirodni med sa ovog unikatnog područja bude dostupan našim ljudima po dostupnim cenama uz poštovanje principa „da obe strane budu zadovoljne, rekao je za nas portal Predrag Miletic ..

Takodje je dodao da za potrebe skladištenja i točenja meda,  izrađena je i specijalna prostorija-punionica,  koja ispunjava sve propisane uslove , te je od strane Ministarstva za poljoprivredu-Uprava veterine, dobijen i RS broj.

Kako ovaj kraj obiluje bagremovim šumama, osnovna pčelinja paša na juhorskom podneblju je bagremova, a bagremov med je najcenjeniji med u svetu i kod nas.

Predrag i Nenad pčelastvom se bave više od 20 godina i s obzirom da je med podno Planine Juhor jedan od najboljih i najkvalitetnijih u ovom delu Srbije, predlažemo vam da probate  Domaći Juhorski MED.  Pčelarskog gazdinstva „Miletić“

Za više informacija o medu i ostalim pčelinjim proizvodima ,Pčelarskog gazdinstva „Miletić“  posetite njihovu facebook stranicu  Домаћи Јухорски МЕД (KLIK>>>OVDE) ili pozovite na broj 064/243-35-09

Next Post

Na prodaju Mangulice

kilaze od 80 do […]

Možda vas interesuje i ...