PRVA PRIVATNA VETERINARSKA AMBULANTA U GORNJOJ TRNAVI !!!

DarkoAdmin

Od oktobra 2018. godine, selo Gornja Trnava je bogatije za prvu privatnu veterinarsku ambulantu „Đolle Vet Plus“ koju je otvorio Dr. veterinarske medicine Đorđe Marković.


Doktor Đorđe je ljubav prema životinjama i ovom poslu nasledio od svog oca Radoslava. Završio je srednju poljoprivredno-veterinarsku školu u Svilajncu, nakon koje odlazi na studije u Beograd. Veterinarski fakultet završava 2016.godine i vraća se u rodnu Trnavu..
Đoletova ambulanta raspolaže najsavremenijom opremom i stručnim kadrom tako da meštani Trnave i okolnih sela Svetlića, Vlakče, Šuma, Kloke i dr. ne moraju da brinu za zdravlje svojih životinja.


Dr. Đorđe je za „Selo Online“ izjavio da je njegova ambulanta na raspolaganju 24 sata dnevno za sve pozive gde je neophodna pomoć veterinara. Njegova ambulanta se izdvaja usluge ultrazvučne dijagnostike graviditeta i lečenja steriliteta kao i veštačkog osemenjavanja, sterilizacije, vakcinacije, čipovanja ljubimaca.


Važno je pomenuti i saradnju sa srednjom školom „Kralj Petar I“ iz Topole gde Dr Đorđe predaje steučne predmete porodiljstvo, bolesti životinja i stočarstvo kao i praktičnu nastavu.


Osim Đoleta i njegove supruge Nine Marković koja je inženjer prehrambene tehnologije, u njegovoj ambulanti rade još dva vrhunska doktora veterine i veterinarski tehničar.


Ono što je najvažnije je da je ovaj stručni tim na raspolaganju 365 dana godišnje, 24 sata dnevno a za to postoje brojni svedoci koji su nam potvrdili da bez obzira na doba dana, noći, vremenske prilike, uvek su najbrže moguće dobijali pomoć pri teljenju ili rešavanju bilo koje hitne situacije kada je zdravlje životinja u pitanju.

Autor: Marijana Petrović

Next Post

Dečji humanitarni bazar za Gavrila 21. aprila u školskom dvorištu OŠ „Milutin Jelenić“ u Gornjoj Trnavi !!!

Kako nam današnjica nameće […]

Možda vas interesuje i ...