PRVI PUT U OPŠTINI SVILAJNAC „MIHOLjSKI SUSRETI SELA“

DarkoAdmin

OBAVEŠTENjE – MANIFESTACIJA „MIHOLjSKI SUSRETI SELA“ PRVI PUT U OPŠTINI SVILAJNAC

U četvrtak, 4. novembra 2021. godine u 18 časova u Domu kulture u Kušiljevu održavaju se prvi po redu „Miholjski susreti sela“, koji obuhvataju bogate sadržaje kroz izložbene, takmičarske i revijalne segmente, u kojima će učestvovati mnogobrojni predstavnici sela naše opštine i to:

– Udruženje žena iz Troponja učestvuje u izložbenom delu;
– učenici dramskih sekcija iz Sedlara, Vojske i Kušiljeva učestvuju u takmičarskom delu;
– kulturno-umetnička društva “Sveta Trojica” Bobovo, “Dimitrije Katić” Crkvenc, “Kušiljevo” iz Kušiljeva, solisti na harmonici Đorđe Krstivojević iz Sedlara, Nikola i Mihajlo Dinić iz Gložana i vokalna solistkinja iz Kušiljeva Anđela Milosavljević nastupaju u okviru revijalnog programa.

„Miholjski susreti sela“ su manifestacija koju opština Svilajnac organizuje po prvi put u saradnji sa Ministarstvom za brigu o selu sa idejom da razvija duh zajedništva i očuva tradiciju i kulturni identitet seoskih područja.
Narator programa je Stefan Lazarević iz Đurinca, a manifestacija je otvorena za publiku.

O.S

Next Post

POČELA REKONSTRUKCIJA OSNOVNE ŠKOLE I ASFALTIRANJE PUTA U SELU VOJSKA

Svilajnac-Vojska- U toku su radovi na rekonstrukciji Osnovne škole „Stevan Sinđelić“ u selu Vojska, na kojoj će biti urađena nova fasada sa termoizolacijom, amena spoljašnje stolarije, oluka, rekonstrukcija kotla i instalacija i postavljanje nove unutrašnje rasvete.

Možda vas interesuje i ...