U Dubnici se održava 3. Memorijalni turnir “Miroslav Toza Aleksić”

proka-daca

Autor,foto: Nebojša Garašević

Treći Memorijalni turnir u malom fudbalu “Miroslav Toza Aleksić” koji se održava u Dubnici kod Svilajnca u organizaciji MZ ovog sela i Sportskog saveza Svilajnac, a na kome je nastupilo 16 ekipa u seniorskoj konkurenciji, ulazi u završnu fazu.

Posle utakmica po grupama otpočele su borbe i u osmini finala. U prvoj utakmici osmine finala ekipa “Zadrugar” je sa 9 prema 5 pobedila “Mali hajniken”, a ekipa “BSK Bošnjak” je bila bolja od FK “Bobovo” iz Bobova sa 6 prema 1.

Večeras se sastaju “Sindjelić” Grabovac i Auto škola “Semafor” iz Svilajnca, a potom “Žisovi manijaci” i “Čuvari formule”.

Za sutra su predvidjene utakmice četvrt finala u kome se sastaju “Monarhisti”,  “Djoša moleraj” protiv “BSK Bošnjak”, zatim “Zadrugar” i “Viktor zinesa” a pobednik susreta “Sindjelić” Grabovac i “AS semafor” igra protiv “Auto centra Zdravković” i pobednik susreta “Žisovi manijaci” i “Čuvari formule” igraju protiv ekipe domaćina “Toze” iz Dubnice.

U polufinalu koje se igra u petak, 12. Jula, na Petrovdan, posle smotre Kulturno umetničkih društava sastace se pobednici ova 4 susreta.

Finale je u subotu, 13. jula. Pored utakmica seniora igraju se i utakmice veterana i pionira.

Za sve najbolje organizator je pripremio bogat fond nagrada i priznanja.

Next Post

KUD "Stevan Sindjelić" iz Vojske na Medjunarodnom festivalu folklora u Stepojevcu kod Lazarevca

Autor i foto:  Nebojša […]

Možda vas interesuje i ...