Udruženje odgajivača sitnih životinja Belosavci-Topola organizuje 2. po redu izložbu sitnih životinja i živine

DarkoAdmin

Topola- Udruženje odgajivača sitnih životinja Belosavci-Topola organizuje svoju 2. po redu izložbu sitnih životinja i živine za vreme Oplenačke Berbe na prostoru kod Vizitorskog centra u Topoli !

Za portal MEDIA PS  govorili su predsednik udruženja, Miloš Ilić-Mange i predsednik sekcije za živinu u Topoli, Filip Marković.

Miloše, da li očekujete veliku posećenost i koliki broj izlagača očekujete na ovaj izložbi?

Miloš: Po interesovanju i pozivima koje sam imao, mogu slobodno reći da očekujem dobru posećenost. Ne bih sad precizno mogao da kažem broj, neka to bude 70-ak izlagača širom Srbije.

Da li je plan da se svake godine tradicionalno održava izložba za vreme Oplenačke Berbe?

Naravno, potrudićemo se da svaka naredna godina bude bolja i bolja..

Filipe, da li očekuješ da će biti dosta izlagača živine na ovogodišnjoj izložbi, i da li će biti više posetilaca, pošto je u vreme izložbe i tradicionalna manifestacija u Topoli.

Filip: Realno, očekujem i nadam da će biti dobar broj izlagača širom Srbije, a što se tiče posećenosti, mislim da ima tu prednosti i da će biti veliki broj posetilaca..

Izložba se održava od 7. do 9. oktobra u Topoli, dobro došli!

Next Post

18.septembra je održan peti svilajnački Konjički sabor

Svilajnac- 18.septembra je održan peti svilajnački Konjički sabor u velikom parku kod vrtića, na kome se predstvailo oko 200 konja i veliki broj učesnika iz cele Srbije.

Možda vas interesuje i ...