Goca Gavrilović-majstor dekupaža na drvetu i staklu !!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Goca Gavrilović, iz sela Plaskovac nadomak Topole, već dugi niz godina bavi se humanitanim radom. Za nas portal SELO ONLINE govorila je o tome, šta sve radi, koji su joj dalji planovi.. Radom dekupaža na drvetu i staklu..

“Članica sam udruženja žena Oplenac, svojim humanitarnim radom u udruženju želim da potsaknem sve žene da se priključe i da pomognemo svima kojima je pomoć potrebna.

Za sebe mogu da kažem da sam ostvarena žena u svakom pogledu, dobra sam domaćića, vredna seoska žena koja nema radno vreme, jer je takav život na selu. Volim prirodu, životinje i dobre ljude kojima sam okružena.

Od svojih radova mogu da vam predstavim dekupaž tehniku na drvetu i staklu, ponosna sam na to što radim, jer kada čovek vidi zadovoljno lice mušterije za njega nema veće sreće.

Osim mojih radova takođe mogu da vam pretstavim i moje seoske proizvode, voće koje uzgajam u svojim njivama sa svojom porodicom.

Planova za budućnost imam puno ali pre svega da proširim svoju proizvodnju na veliko” rekla je Goca novinaru našeg portala SELO ONLINE Filipu Markoviću .

Autor: Filip Marković

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

© Sva prava zadržana www.seloonline.rs