U selu Grabovica kompletno rekonstruisan put

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Grabovica- Predstavnici lokalne samouprave Despotovac obišli su završne radove na rekonstrukciji opštinskog puta kroz MZ Grabovica.

Radovi na rekonstrukciji lokalnog puta kroz MZ Grabovica su, posle odlaganja zbog padavina, završeni.

Projekat je obuhvatio rekonstrukciju saobraćajnice od centra sela u smeru prema Zlatovu, u dužini od 1 800 metara. Nakon izrade i valjanja bankina, put će u potpunosti biti završen.

Pored rekonstrukcije samog kolovoza, celom trasom očišćeni su kanali pored puta i izgrađena su tri nova propusta kako bi se ovaj putni pravac što bolje zaštitio od atmosferskih voda.

„Posle Plažana i Milive, završeni su radovi i u Grabovici, u okviru celokupnih radova na teritoriji naše opštine ovo su bile najduže deonice a nakon njih u planu su i radovi na rekonstrukciji puta u Bogavi, Lipovici, Balajncu i Beljajci, koji će ako vreme dozvoli biti završeni do kraja ove godine“, rekao je predsednik opštine Despotovac, Nikola Nikolić.
Izvođač radova na ovom projektu je JP „Putevi Srbije“, koje je obezbedilo sredstva za rekonstrukciju puta, a lokalna samouprava Despotovac je regulisala tehničku dokumentaciju za ceo projekat.

Izvor i foto : L.S.Despotovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

OSTALE VESTI IZ SELA >>OVDE

© Sva prava zadržana www.seloonline.rs