U zaseoku Pantići u Zagorici asfaltirano novih 700 metara puta!!!

DarkoAdmin
U zaseoku Pantići u Zagorici asfaltirano novih 700 metara puta!!!

Foto: D.Jovanović

Zagorica- U selu Zagorica nadomak Topole uradjeno još 700 metara asfalta u zaseoku Pantići, a pre dve godine je u ovm zaseoku je tada uradjeno 500 metara. Ovim asvaltom uradjena je čitava deonica koja je je koštala 5,5 miliona dinara..

Dragan Jovanović, predsednik skupštine i narodni poslanik je na svom fb profilu napisao da uskoro počinje asfaltiranje drugog puta za “Gaj” ,a sada je počeo da se radi uspon u dužini od 140 metara, a ukupno je projektovano da se u ovom zaseoku uradi oko 800 metara do zadnje kuće.

Zagorica je po površini i putnoj mreži jedno od većih sela u opštini Topola. Ostaje da se završi pravac ka Maskaru odnosno Sikićima i par manjih zaseoka .

Jovanović je tokom obilaska radova u Zagorici, posetio i novu porodicu i sada novog sugradjanina Zorana Cekić koji se doselio u Topolu odnosno u Zagoricu iz daleke i bogate Švedske.a uskoro ce i cela njegova porodica biti u Zagorici i svima je drago što su za svoj dom odabrali Šumadijiu. Interesantno je da korene vuku iz Bosne ali su za svoj dom odabrali opštinu Topola tacnije Zagoricu.

Ovo je samo jedan od radnih projekata koje je pokrenula opština Topola a selo Zagorica je samo jedno od sela u nizu u opštini u kojima će asvalt raditi..

Next Post

Radovi na putnoj infrastrukturi u svilajnačkom selu Bobovo !!!

Bobovo- Predsednik opštine Svilajnac, […]

Možda vas interesuje i ...