POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO DAMNJANOVIĆ-KOVAČEVAC

DarkoAdmin

Poljoprivredno gazdinstvo Damnjanović nalazi se u selu Kovačevac kod Mladenovca. Na svega 50 kilometara od Beograda na ovom poljoprivrednom gazdinstvu stvaraju se čuda od najfinijeg i pažljivo odabranog voća i povrća.

Teglice sa proizvodima rade se sa velikom količinom ljubavi i zato se mogu pohvaliti kvalitetom i velikim brojem zadovoljnih mušterija.

 Od prvog zraka letnjeg sunca, kreće se sa preradom mirisnih jagoda, a nakon toga I sa drugim voćem ili povrćem, kako dalje sazreva I stiže za branje. Svi proizvodi odišu tradicijom, a to sve što rade, rade po najstarijim receptima, bez dodataka vode, želatina, pektina, džem fikseva i bilo kakvih konzervanasa.

Za slani program, tamo gde je neophodno, upotrebljava se konzervans u minimalnim količinama.

Sa poljoprivrednog gazdinstva Damnjanović trude se da na vaše stolove donesu samo ono što i sami konzumiraju, te se zbog toga na ovom domaćinstvu bore za svoje mesto na tržištu isključivo kvalitetom.

Slatka, džemovi, sirupi, kompoti, ajvari, salate, domaći kolači, torte, kompletne praznične trpeze… Sve što može da Vam zatreba, možete pronaći kod njih.

 Svoje prozvode šalju na teritoriji Srbije Post expresom, a za Mladenovac i Kovačevac je obezbedjena dostava na kućnu adresu odredjenim danima i to potpuno besplatno!!!!

POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO DAMNJANOVIĆ možete pratiti na INSTAGRAMU (klik OVDE) i na FACEBOOKU (klik OVDE)uverite se zašto toliki broj ljudi bira upravo prozvode sa Poljoprivrednog gazdinstva Damnjanović.

Ovo je njihova prva godina poslovanja! Birajte domaće! Birajte kvalitet!

Vaši domaćini, Milovan i Nevena Damnjanović

Next Post

PEŠAČKA STAZA U SELU SENJE KOD ĆUPRIJE !!!

Senje- Staza kreće od manastira Ravanica, preko makadamskog puta gore levo od regionalnog puta Ćuprija-Senje-Senjski Rudnik, severno od manastira.

Možda vas interesuje i ...